fbpx

Stafi i Zyrës së Administratës dhe Shërbimet të Përgjithshme

Armend Alimusaj
u.d. Drejtori i Administratës dhe Shërbimet të Përgjithshme
Rektorat
armend.alimusaj@unhz.eu
+383 (0) 39
Ing. Fitore Ajdini Gjuka
Zyrtar për Mbikëqyrjen e Ndërtimeve
Rektorat
fitore.ajdinigjuka@unhz.eu
+383 (0) 39
Translate »