fbpx

Marrëveshje bashkëpunimi për studentë

Institucionet Bashkëpunuese Viti Dokumenti në gjuhën shqipe Dokumenti në gjuhën angleze
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës 2023 Shkarko Download
Instituti Kombëtar i Shendësisë Publike të Kosovës, Qendra Rajonale Pejë 2023 Shkarko Download
IAAP Tafil Kasumaj 2023 Shkarko Download
Translate »