fbpx

Misioni

Universiteti “Haxhi Zeka” vazhdon traditën e vet pozitive akademike e artistike, krijon mjedis dhe përvoja transformuese akademike në funksion të realizimit të potencialit të plotë të studentëve, zbaton standarde të avancuara shkencore dhe ndihmon zhvillimin ekonomik të rajonit të Pejës dhe të vendit në përgjithësi.

ShqipBosanskiEnglish