fbpx

Stafi i Zyrës për Çështje Akademike dhe Përsosmëri në Mësimdhënie

Durim Hoxha
Drejtor për Çështje Akademike dhe Përsosmëri në Mësimdhënie
Rektorat
durim.hoxha@unhz.eu
+383 (0) 39 
Translate »