fbpx

Stafi i Zyrës për Buxhet dhe Financa

Diana Shala
Drejtor i Zyrës për Buxhet dhe Financa
Fakulteti Juridik
diana.shala@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Muhamet Muriqi
Zyrtar për Shpenzime
Fakulteti Juridik
muhamet.muriqi@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Njomëza Haxhiu
Zyrtar për të Hyra
Fakulteti Juridik
njomeza.haxhiu@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Valmira Abazi
Zyrtar për Zotime
Fakulteti Juridik
valmira.abazi@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Armend Alimusaj
Zyrtar për Paga
Fakulteti Juridik
armend.alimusaj@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Leonita Gruda
Zyrtar i pasurive
Fakulteti Juridik
leonita.gruda@unhz.eu
+383 (0) 39 421 935
Translate »