fbpx

Temat e Masterit

Njoftohen të gjithë Studentët e UHZ- niveli Master, të cilët i kanë kryer të gjitha fazat e mbrojtjes së temës Master, që tani e tutje për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID 19, temat Master në versionin PDF, së bashku me vendimin e fazës së fundit të mbrojtës se temës Master të lëshuar nga Këshilli i Fakultetit Përkatës, ti dërgojnë në emailin: [email protected], ku me pastaj do të publikohen për 15 dite në Web Faqen e UHZ-së www.unhz.eu  për shqyrtim publik, po ashtu një Kopje Fizike të temës Master Duhet ta dorëzojnë në bibliotekën e Fakultetit.

Të nderuar lexues, ju lutem i jepni komentet dhe sugjerimet tuaj, duke dërguar në email [email protected].

Emri dhe mbiemri Fakulteti Data Tema
Njomza Dervishaj Fakulteti i Biznesit 25.09.2020 Tema
Graoneta Pelaj Fakulteti Juridik 09.09.2020 Tema
Valdet Delijaj Fakulteti Juridik 09.09.2020 Tema
Enver Krasniqi Fakulteti Juridik 09.09.2020 Tema
Adhuresa Morina Fakulteti i Biznesit 11.09.2020 Tema
Gentiana Kuqi Fakulteti i Biznesit 11.09.2020 Tema
Eriona Tigani Fakulteti i Biznesit 14.09.2020 Tema
Mentor Lajqi Fakulteti Juridik 15.09.2020 Tema
Valdrin Gashi Fakulteti Juridik 15.09.2020 Tema
Azi Rifaj Fakulteti Juridik 15.09.2020 Tema
Lum Pepa Fakulteti MTHM 16.09.2020 Tema
Ahmet Gjota Fakulteti MTHM 16.09.2020 Tema
Mirlinda Çekaj Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Doruntina Jupa Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Nol Gjikolli Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Arbenita Kuqi Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Mirjeta Haskaj Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Arnela Tahiraj Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Vlora Halitaj Fakulteti Juridik 17.09.2020 Tema
Anita Nuraj Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Esmina Kojic Fakulteti i Biznesit 17.09.2020 Tema
Mimoze Shabanaj Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Bashkim Murselaj Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Freskim Bajraktari Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Durim Selmonmusaj Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Valzona Sheremeti Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Elinda Bajgora Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Driton Bytyqi Fakulteti Juridik 18.09.2020 Tema
Natyra Avdyli Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Haris Kolic Fakulteti i Biznesit 18.09.2020 Tema
Teuta Hoxha Fakulteti i Biznesit 19.09.2020 Tema
Qendresa Ramizi Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Curr Krasniqi Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Aida Osmanaj Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Liridona Mekuli Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Kaltrina Qallakaj Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Edona Lajqi Fakulteti i Biznesit 20.09.2020 Tema
Xhevdet Mehaj Fakulteti Juridik 20.09.2020 Tema
Kaltrina Lukaj Fakulteti i Biznesit 21.09.2020 Tema
Arita Beqiri Fakulteti i Biznesit 23.09.2020 Tema
Nita Gala Fakulteti i Biznesit 26.09.2020 Tema

 

Translate »