fbpx

Stafi i Burimeve Njerëzore dhe Barazi Gjinore

Mandeta Hadergjonaj
Drejtori i Burimeve Njerëzore dhe barazi gjinore
Rektorat
mandeta.hadergjonaj@unhz.eu
+383 (0) 39
Diliko Kaçi
Zyrtar i Burimeve Njerëzore dhe barazi gjinore
Rekotrat
diliko.kaci@unhz.eu
+383 (0) 39

Translate »