fbpx
Arbenita Hussain
Ka përfunduar studimet themelore dhe ato master në Universitetin “Haxhi Zeka” - Pejё, në Fakultetin Juridik. Është dëshmuar me rezultate të larta në studime dhe përfituese e dy bursave nga...
Lexo më shumë!
Fisnik Morina
Ka përfunduar studimet themelore në vitin 2013 në Universitetin “Haxhi Zeka” - Pejё, në drejtimin Kontabilitet dhe Financa. Në po të njëjtin drejtim ka përfunduar edhe studimet master në vitin...
Lexo më shumë!
Propozimet për angazhimin e bashkëpunëtorve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime dhe raportet e komisioneve vlerësuese
Fakulteti I BiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti JuridikPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i MTHM-sëPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i AgrobiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti I ArtevePropozim/Vendimi...
Lexo më shumë!
Translate »