fbpx
Bashkohu me komunitetin në Viber

Ju njoftojmë që Universiteti Haxhi Zeka në Pejë ne vazhdën e rritjes se efikasiteti dhe efiqencës së shërbimeve dhe njoftimit sa me shpejt të studentëve ka lansuar rrjetin e komunikimit në viber që ju ftojmë te na bashkëngjiteni si dhe të gjithë ju që dëshironi ti shihni lajmet dhe ngjarjet në kohe reale të Universitetit Haxhi Zeka.


Duke klikuar linkun ju bëheni pjesë e komunitetit në Viber.

shorturl.at/joLQ8

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish