Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master, regjistrimi i semestrit dimëror, do të bëhet nga data 26.09.2022 deri me 01.10.2022. Të gjithë studentët brenda këtij afati duhet të bëjnë paraprakisht...
Lexo më shumë!
Konkurs për pranim të studentëve të rinj në studimet master për vitin akademik 2022-2023
Senati i Universitetit ”Haxhi Zeka” në Pejë në bazë të kompetencave të përcaktuara sipas nenit 102, të Statutit të Universitetit, në mbledhjen e mbajtur me 20.09.2022, dhe në bazë të...
Lexo më shumë!
Njoftim për paraqitje të provimeve – afati i shtatorit 2022
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit 2022 mund të bëhet nga data 22.08.2022 deri 27.08.2022. Provimet do të mbahen 29.08.2022 deri...
Lexo më shumë!
Sesion Informues per trajnimin falas ne Video-Editing
Të nderuar studentë/e, Ju ftojmë të merrni pjesë në Sesionin Informues të organizuar nga NGN në lidhje me trajnimin falas që ofrohet nga kjo organizatë në temën Video-Editing. Sesioni informues do të mbahet...
Lexo më shumë!
Parlamenti Studentor organizon Pano 2022
🛑Parlamenti Studentor organizon Pano 2022, 👨🏻‍🎓 Për fotografimin e absolventëve me rastin e përfundimit të studimeve bachelor dhe master. 📸Fotografimi fillon:👇🏻 🏛 Fakulteti Juridik me datë 19.04.2022 ( e martë),...
Lexo më shumë!
Njoftim për regjistrim të semestrit veror 
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master që janë përsëritës të vitit, regjistrimi i semestrit verore, do të bëhet nga data 25.02.2022 deri me 04.03.2022.  Studentët që jenë të regjistruar...
Lexo më shumë!