fbpx
Zyrtarja e Ambasadës Amerikane në Kosovë zhvillon ligjëratë për barrierat gjinore në zhvillimin e karrierës në Universitetin Haxhi Zeka në Pejë
Më 3 prill, Kimberly Riffe, nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Departamenti i Drejtësisë, Atasheu i Programit Ndërkombëtar për Asistencë në Trajnime për Hetime Penale (DOJ-ICITAP) mbajti një...
Lexo më shumë!
Rezultatet preliminare të provimit pranues në studimeve MASTER për vitin akademik 2023-2024
Rezultatet preliminare të provimit pranues në studimeve MASTER për vitin akademik 2023-2024 Të drejtë radhitje përkatësisht pranimi, sipas pikës II të konkursit kanë vetëm kandidatët që arrijnë 40% nga numri...
Lexo më shumë!
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues 2023/2024
Provimi pranues do të mbahet me datë 26.07.2023, për të gjithë aplikantët. Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër. Orari i mbajtjes së provimit pranues...
Lexo më shumë!
Announcement for the beginning of the new academic year
Students of University “Haxhi Zeka” in Peja are informed that the new academic year has begun. The lecture schedule for each Academic Unit can be found as follows: Faculty of...
Lexo më shumë!
Translate »