fbpx
Haxhi Zeka” është pjesëmarrës në punëtorinë për Digjitalizim dhe Siguri Kibernetike në Holandë.

Haxhi Zeka” është pjesëmarrës në punëtorinë për Digjitalizim dhe Siguri Kibernetike në Holandë.

Haxhi Zeka” është pjesëmarrës në punëtorinë për Digjitalizim dhe Siguri Kibernetike në Holandë.

Nga data 4 deri më 9 Dhjetor 2023, po mbahet punëtoria për Digjitalizim dhe Siguri Kibernetike në Universitetin Saxion në Deventer të Holandës.

Përmes programit Erasmus+, stafi akademik është pjesëmarrës në këtë punëtori, dhe është përfaqësuar nga Prof. dr. Edmond Beqiri, Prof. ass. dr. Ylber Januzaj, dhe drejtoresha e Zyrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar znj. Arbërora Haxhija.

Gjatë kësaj punëtorie, punohet bashkërisht me partnerët nga 5 universitete në projektet KA171 dhe KA2 në fushën e digjitalizimit dhe sigurisë kibernetike, me synimin për të aplikuar në programin Erasmus+.

Translate »