fbpx
Rezultatet preliminare të provimit pranues të afatit të tretë të konkursit të studimeve Bachelor për vitin akademik 2023-2024
Rezultatet preliminare të provimit pranues të afatit të tretë të konkursit në studimeve Bachelor për vitin akademik 2023-2024 Të drejtë radhitje përkatësisht pranimi, sipas pikës II të konkursit kanë vetëm...
Lexo më shumë!
Propozimet për angazhimin e bashkëpunëtorve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime dhe raportet e komisioneve vlerësuese
Fakulteti i BiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti JuridikPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i MTHM-sëPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i AgrobiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti I ArtevePropozim/Vendimi...
Lexo më shumë!
Announcement for the beginning of the new academic year
Students of University “Haxhi Zeka” in Peja are informed that the new academic year has begun. The lecture schedule for each Academic Unit can be found as follows: Faculty of...
Lexo më shumë!
Translate »