fbpx
Njoftim për regjistrim të semestrit veror
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master, regjistrimi i semestrit veror, do të bëhet nga data 15.02.2024 deri me 23.02.2024. Të gjithë studentët brenda këtij afati duhet të bëjnë paraprakisht...
Lexo më shumë!
Propozimet për angazhimin e bashkëpunëtorve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime dhe raportet e komisioneve vlerësuese
Fakulteti i BiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti JuridikPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i MTHM-sëPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti i AgrobiznesitPropozim/Vendimi dhe raportet e komisioneve vleresueseFakulteti I ArtevePropozim/Vendimi...
Lexo më shumë!
Akreditohet programi Juridik i Përgjithshëm në Fakultetin Juridik të Universitetit Haxhi Zeka
Pas shumë sfidave dhe pune të palodhshme të menaxhmentit të universitetit, menaxhmentit të fakultetit juridik dhe profesorëve të tij, Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim...
Lexo më shumë!
Translate »