fbpx
THIRRJE PËR APLIKIM

Fakulteti Juridik i Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) i përkrahur nga Komisioni Evropian përmes Projektit Erasmus+Klinikat ligjore në shërbim të grupeve të cenueshme: Rritja e punësueshmërisë së studentëve të drejtësisë përmes arsimit praktik (ENEMLOS)” fton studentët e Fakultetit Juridik që të aplikojnë për të qenë pjesë e Klinikës Juridike Reale.

Për më shumë informacion rreth:

  • Klinikës Juridike Reale
  • Rolit dhe Përgjegjësive të Studentëve
  • Kërkesave për Studentët
  • Aplikimit dhe
  • Qëllimit të Projektit ERASMUS+ “ENEMLOS”

Klikoni KËTU.

Translate »