fbpx
Arbenita Hussain
Ka përfunduar studimet themelore dhe ato master në Universitetin “Haxhi Zeka” - Pejё, në Fakultetin Juridik. Është dëshmuar me rezultate të larta në studime dhe përfituese e dy bursave nga...
Lexo më shumë!
Fisnik Morina
Ka përfunduar studimet themelore në vitin 2013 në Universitetin “Haxhi Zeka” - Pejё, në drejtimin Kontabilitet dhe Financa. Në po të njëjtin drejtim ka përfunduar edhe studimet master në vitin...
Lexo më shumë!
Translate »