fbpx
Parlamenti Studentor organizon Pano 2022
🛑Parlamenti Studentor organizon Pano 2022, 👨🏻‍🎓 Për fotografimin e absolventëve me rastin e përfundimit të studimeve bachelor dhe master. 📸Fotografimi fillon:👇🏻 🏛 Fakulteti Juridik me datë 19.04.2022 ( e martë),...
Lexo më shumë!
Njoftim për regjistrim të semestrit veror 
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master që janë përsëritës të vitit, regjistrimi i semestrit verore, do të bëhet nga data 25.02.2022 deri me 04.03.2022.  Studentët që jenë të regjistruar...
Lexo më shumë!
Njoftohen të gjithë studentët e studimeve master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se paraqitja e provimeve do të bëhet nga data 29 janar 2022 deri me 06 shkurt 2022....
Lexo më shumë!
Afati i provimeve të nëntorit 2021
Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se është hapur afati për paraqitje të provimeve në afatin e nëntorit 2021. Të gjithë studentët të cilët e kanë paraqitur...
Lexo më shumë!
Shtyhet afati për regjistrim të semestrit dimëror 2021-2022
Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master, se afati për regjistrim të semestrit dimëror për vitin akademik 2021-2022 është, shtyrë deri me datën 29.10.2021 https://unhz.eu/njoftim-per-regjistrim-te-semestrit-2021-2022/
Lexo më shumë!
Njoftim për regjistrim të semestrit 2021/2022
Në mbledhjen e SENATIT të mbajtur sot me datën 15.10.2021 është marrur vendim për regjistrim të semestrave për studentët e studime bachelor dhe master, për vitin akademik 2021/2022, duhet të...
Lexo më shumë!
Translate »