fbpx
Njoftim rreth afatit të prillit 2021

Njoftohen studentët e nivelit baçelor dhe master të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se Senati në mbledhjen e mbajtur me datë 04.04.2022 ka aprovuar kërkesën e studentëve për lejimin e afatit të prillit 2022. Senati ka vendosur si në vijim:

Paraqitja e provimeve do të bëhet nga data 04 prill 2022 deri me 04 prill 2022

Mbajtja e provimeve do të bëhet nga data 12 prill 2022 deri me 30 prill 2022

Studentët mund të paraqesin dy (2) provime në këtë afat.

Translate »