fbpx

Konsultimet tek Prof.Asoc.Dr. Halit Shabani ne lenden Taksat dhe Korporatat do te mbahen te enjten me daten 07.10.2021, duke filluar nga ora 09:30, ne objektet e Fakultetit te Biznesit.
Verejtje: Ne konsultime kane te drejte te marrin pjese vetem ata student te cilet iu kane nenshtruar provimit.

Translate »