fbpx
Njoftim për studentë
Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë, se paraqitja e provimeve të afatit të Qershorit 2019, do të bëhet nga dt. 05.06.2019 deri më...
Lexo më shumë!
TOEFL ITP® TOEIC® L&R
Njoftohen të gjithë studentët e nivelit master dhe apsolventët e Universitetit “Haxhi Zeka” se me datë 03.05.2019 në Fakultetin e Biznesit në objektin A, duke filluar nga ora 13:00 do...
Lexo më shumë!
Translate »