Njoftim për studentë

Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se paraqitja e provimeve të afatit të Qershorit 2019, do të bëhet nga dt. 05.06.2019 deri më dt. 12.06.2019.

Mbajtja e provimeve do të bëhet prej dt. 15.06.2019 deri më dt. 15.07.2019.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.