fbpx

Të nderuar staf akademik dhe studentë,

Zyra për Cilësi dhe Vlerësim në kuadër të Rektoratit ju informon, se nga data 08.01.2020 (e mërkurë), do të bëhet vlerësimi i stafit akademik (profesor/asistent) nga ana e studentëve.

Vlerësimi do të zgjasë deri në përfundim të semestrit dimëror.

Translate »