fbpx
NJOFTIM

Me 25.03.2020, e Mërkure në orën 11:30 në Fakultetin e Biznesit Salla Nr. A6, Drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, z. Ilir Murtezaj do të mbanë një ligjëratë e cila ka të bëjë rreth Tatimeve të aplikueshme në Kosove, legjislacioni tatimor në fuqi, mbledhja dhe inkasimi i tatimeve, ndikimi i tyre në mirëqenien e përgjithshme shoqërore dhe mbushjen e Buxhetit të Kosovës.

Ftohen Studentet e Fakultetit te dy niveleve dhe te interesuarit tjerë që të përcjellin këtë ligjëratë interesante.

Translate »