fbpx
Shtyhet afati për regjistrim të semestrit

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master që afati për regjistrimin e semestrit dhe paraqitjen e provimeve shtyhet deri më 24.01.2020

Please follow and like us: