fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se paraqitja e provimeve për afatin e rregullt të shtatorit do të bëhet nga data 21.08.2019 deri me 30.08.2019.

Pas këtij afati, nuk do të ketë afat shtesë për paraqitje të provimeve

Provimet do të mbahen nga data 1 deri me 30 shtator 2019

Translate »