fbpx
Afati i provimeve të nëntorit 2021

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se është hapur afati për paraqitje të provimeve në afatin e nëntorit 2021. Të gjithë studentët të cilët e kanë paraqitur provimin për herë të dytë duhet të paguajnë në bazë të udhëzimit administrativ (MASHT) 09/2021 aplikimi i pagesave të studentëve në Institucioneve publike të Arsimit të Lartë.

Pas paraqitjes së provimet duhet të klikohet tek menuja PAGESAT dhe nga lista rënëse të zgjedhet opcioni “Për paraqitjen e provimeve e studimeve Bachelor/Master“, të klikohet në butonin Ruaj, të printohen dhe të procedohet tutje.

Provimet në bachelor për herën e dytë ose më shumë të paraqitur duhet të paguhet 1 euro

Provimet në Master për herën e dytë ose më shumë të paraqitur duhet të paguhet 2.5 euro

Afati për paraqitje të provimeve është nga data 15.11.2021 deri me 20.11.2021, studentët mund të paraqesin vetëm dy provime.

Translate »