fbpx
Parlamenti Studentor organizon Pano 2022

🛑Parlamenti Studentor organizon Pano 2022,

👨🏻‍🎓 Për fotografimin e absolventëve me rastin e përfundimit të studimeve bachelor dhe master.

📸Fotografimi fillon:👇🏻

🏛 Fakulteti Juridik me datë 19.04.2022 ( e martë), nga ora 9:00 – 18:00.

🏛 Fakulteti i Arteve dhe Fakulteti i Agrobiznesit me datë 20.04.2022 ( e mërkurë), nga ora 9:00 – 18:00.

🏛 Fakulteti i Biznesit me datë 21.04.2022 ( e enjte), nga ora 9:00 – 18:00.

🏛 Fakulteti i MTHM-së me datë 22.04.2022 ( e premte), nga ora 9:00 – 18:00.

🛑 FOTOGRAFIMET BËHEN NË OBJEKTIN E FAKULTETIT JURIDIK (salla nr.4).

💶Çmimi për secilin student është 6 € (pagesa bëhet menjëherë) :

1️⃣ foto kolor e formatit 15 x 21 cm (portret).
1️⃣ foto bardhë e zi e formatit 10 x 15 cm (portret).
4️⃣ foto kolor të formatit 5 x 7.5 cm (portret).
1️⃣ foto kolor (jo fotokopje) e formatit 33 x 48 cm – A3+ (pano për absolventë).

Dërgimi i fotografisë në mënyrë elektronike 📧

⚠️ Vërejtje: Lusim të gjithë studentët të jenë të veshur me këmisha të bardha.

Me respekt,
Parlamenti Studentor

Translate »