fbpx
Shtyhet afati për regjistrim të semestrit dimëror 2021-2022

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master, se afati për regjistrim të semestrit dimëror për vitin akademik 2021-2022 është, shtyrë deri me datën 29.10.2021

Translate »