fbpx
Parlamenti Studentor organizon Pano 2022
🛑Parlamenti Studentor organizon Pano 2022, 👨🏻‍🎓 Për fotografimin e absolventëve me rastin e përfundimit të studimeve bachelor dhe master. 📸Fotografimi fillon:👇🏻 🏛 Fakulteti Juridik me datë 19.04.2022 ( e martë),...
Lexo më shumë!
Translate »