fbpx
The Youth Academy is an annual youth event of the OSCE Mission in Kosovo that provides knowledge to community-related human rights experts for interested youth, students and activists.
The Youth Academy is an annual youth event of the OSCE Mission in Kosovo that provides knowledge to community-related human rights experts for interested youth, students and activists.The purpose of...
Lexo më shumë!
Trajnim për ICT
Të nderuar/a,Weglobal, në konsorcium me European Management dhe Prishtina REA, po implementojnë projektin ‘’Mbështetja e BE-së për Konkurrueshmërinë e Sektorit Kosovar të ICT’’, të financuar nga Zyra e BE-së në...
Lexo më shumë!
Translate »