fbpx
DITËT INFORMUESE – KLINË

Zyra për Zhvillim të Karrierës, ju njofton se me datë 21 shtator 2020 (e hënë), duke filluar nga ora 10:00 deri në ora 15:00 do të zhvilloj aktivitetin ”DITËT INFORMUESE” në qytetin e Klinës, për t’i njoftuar të gjithë të interesuarit lidhur me programet e vitit akademik 2020/2021 dhe kushtet që i ofron Universiteti ”Haxhi Zeka” në Pejë për studentët e ardhshëm.
Ju mirëpresim!

Translate »