fbpx
Njoftim rreth Konferencës së Dytë Studentore

Njoftim rreth Konferencës së Dytë Studentore

Komiteti Organizativ i Konferencës së Dytë Studentore ‘’Ndikimi global i COVID-19 në shoqëri’’ ju njofton se ka marr vendim të shtyhet afati për dërgimin e abstrakteve, duke marr parasysh situatën e krijuar nga pandemia COVID-19. Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve është 01 tetor 2020.
Komiteti Organizues i mirëpret dhe inkurajon të gjithë studentët, që të marrin pjesë në këtë konferencë.

Translate »