fbpx
Njoftim për vlerësimin e dytë  ”Studenti – Mësimdhënësin”, ”Studenti – Administratën”

Njoftim për vlerësimin e dytë ”Studenti – Mësimdhënësin”, ”Studenti – Administratën”

Zyra për Sigurim të Cilësisë dhe Vlerësim, ju njofton se, nga data 03 shtator deri me 30 shtator 2020, gjatë mbajtjes së provimeve, do të bëhet vlerësimi i stafit akademik dhe administrativ nga studentët, përmes pyetësorëve “Studenti Mësimdhënësin” dhe “Studenti Administratën”.

Translate »