fbpx
Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, të nivelit bachelor dhe master, që paraqitjen e provimeve për Afatin e Shtatorit do të mund ta bëjnë nga data 26.08.2020 (e mërkurë) deri me datë 31.08.2020 (e hënë).

Ndërsa, mbajtja e provime do të bëhet nga data 03.09.2020 deri me 30.09.2020.

Luten studentët që gjatë mbajtjes së provime, me vete të bartin maska.

Translate »