fbpx
Përbërja e re e Këshillit Drejtues të UHZ-së

Përbërja e re e Këshillit Drejtues të UHZ-së

Këshilli Drejtues i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, sot me datë 21.08.2020, mbajti takimin e parë konstituiv, me anëtarët e rinj të tij, me përbërje si në vijim:

Ardian Berisha 
Ariana Xhemajli
Shkendije Ukaj
Agim Rysha
Mimoza Hyseni Spahiu
Gentiana Gega
Fisnik Morina

Në këtë takim u zgjodh Kryesuesi dhe Zëvendës Kryesuesi i ri, të cilët janë:

Ardian Berisha – Kryesues
Ariana Xhemajli – Zëvendës Kryesues

Translate »