fbpx
Për angazhim te bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë te nevojave të njësive akademike të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, për semestrin verorë të vitit akademik 2019/20...
Lexo më shumë!
Translate »