fbpx
UHZ-ja miratoi Planin Strategjik 2020-2024

UHZ-ja miratoi Planin Strategjik 2020-2024

Në mbledhjen e datës 07.02.2020, Këshilli Drejtues miratoi Planin Strategjik 2020-2024 të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.


Ky Plan Strategjik vije si rezultat i punës disamujore të Komisionit për Hartimin e Planit Strategjik, i përbërë nga menaxhmenti i UHZ-së, pjesëmarrës nga stafi akademik, administrativ, studentë, pjesëmarrës nga institucione dhe organizata të ndryshme si dhe ekspertë vendorë dhe ndërkombëtar.

[Best_Wordpress_Gallery id=”215″ gal_title=”UHZ-ja miratoi Planin Strategjik 2020-2024″]
Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish