fbpx
Thirrje për aplikim

THIRRJE PËR APLIKIM PËR SHKOLLËN VERORE EULAB
Thirrja për aplikime për Shkollën Verore për Migracionin e Punës EULab është hapur.


Shkolla Verore e EULab për Migracionin e Punës në Bashkimin Evropian do të mbahet në Departamentin e Drejtësisë në Universitetin e Naple Federico II, në bashkëpunim me Institutin për Kërkime mbi Inovacionin dhe Shërbimet për Zhvillimin e Këshillit Kombëtar të Kërkimit të Italisë (CNR- IRISS). Pjesëmarrësit do të shqyrtojnë çështjet e migracionit të punës nga lentet specifike të ligjit ndërkombëtar dhe të BE-së.
Për më shumë informacione rreth Shkollës Verore EULab dhe Programin e Edicionit 2020 kontrolloni këtu: http://www.eulab.unina.it


KUR?
EULab do të zhvillohet nga 7 deri në 16 korrik 2020.
KUSH MUN TË APLIKOJË?
Studentë pasuniversitar në fushat e Drejtësisë, Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Shkencave Sociale.


SI TË APLIKONI?
Dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese në eulab2020@gmail.com.
Afati i fundit për aplikim: 1 Prill 2020.
Për më shumë informata se si mund të aplikoni: http://www.eulab.unina.it/how-to-apply/

Translate »