fbpx
Aplikoni për Weekend Academy – Debate for Tolerance

Aplikoni për Weekend Academy – Debate for Tolerance

Weekend Academy 2.0 po vjen pas një Akademie shumë të suksesshme të fundjavave 1.0 me diskutime të reja, lojëra të reja dhe perspektiva të reja. Nëse jeni student në Kosovë dhe keni dëshirë të shkëmbeni këndvështrime të ndryshme, të mësoni gjëra të reja dhe të përfshiheni në debate, atëherë kjo është mundësia e përsosur për ju! Nëse dëshironi të #UpdateYourPerspektiv për çështje të ndryshme duke zhvilluar aftësi të të menduarit kritik dhe të folurit në publik, atëherë kjo është për JU.
Debati Weekend Academy 2.0 do të mbahet në Prishtinë me qëllim të krijimit të lidhjeve midis të rinjve të etnive dhe mendjeve të ndryshme përmes diskutimeve të shëndetshme dhe seancave trajnuese mbi të menduarit kritik, aftësitë e komunikimit dhe debati zyrtar. Trajnerët e njohur kombëtar dhe ndërkombëtar do t’ju ndihmojnë në të gjithë akademinë përmes leksioneve, seancave trajnuese, lojërave dhe një turneu mini-debatues.
Akademia do të mbahet në gjuhën angleze.
Akademia do të mbahet në Universitetin e Prishtinës, me 7 dhe 8 mars, 2020.
Afati i fundit për aplikim është 1 mars 2020; 11:59 PM – e diel.
Shpenzimet e transportit dhe ushqimit janë të mbuluara nga Qendra e Debatit.
Nëse keni ndonjë pyetje tjetër në lidhje me akademinë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni
[email protected].

Ngjarja:
https://www.facebook.com/events/624532811700331/
Siguroni vendin tuaj duke plotësuar këtë formular:
https://forms.gle/acXJ1opbQw3j75M6A
(ose skano kodin QR)

Translate »