fbpx

Stafi akademik i angazhuar

FAKULTETI I AGROBIZNESIT

BASHKËPUNTORËT E JASHTËM PËR LIGJERATA DHE USHTRIME TË ANGAZHUAR PËR VITIN AKADEMIK 2021/22

Prof. dr. Mirlind Bruqi
Prof. dr. Renata Kongoli
Prof. asoc. dr. Skender Ahmeti
Prof. ass. dr. Shqipe Husaj
Prof. ass. dr. Fahri Merevci
Dr. sc. Demë Abazi
Mr. sc. Jetmir Prekalla
Mr. sc. Jeta Mulla
Mr. sc. Arian Gashi

Translate »