fbpx
Orari i konsultimeve

Stafi i rregullt akademik – (Fakulteti i Agrobiznesit)

Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2021/22

Nr.
Emri dhe mbiemri
E hene
E marte
E merkure
E enjte
E premte
1.
Nexhdet Shala
11:00-12;00h
10;00 – 12:00 h
2.
Milaim Musliu
11:00-12;00h
10;00 – 12:00 h
3.
Ismajl Cacaj
13:00 – 15:00h
13:00 -15:00h
4.
Astrit Bilalli
10;00 -12;00h
10;00 -12;00h
5.
Ilir Morina
15:00-17:00h
16:00-18;00h
6.
Naser Bajraktari
14:00-15;00h
12:30-13:30h
7.
Arsim Elshani
14:45 – 16:00h
14:00 – 15:00h
8.
Defrime Berisha
10:00-12;00h
10:00-12:00h
9.
Ibrahim Hoxha
11;00-12;00h
13;00-14;00
10.
Agim Rysha
12;00-13;00
14:00-15:00h
11.
Nazmi Hasanaj
10:00-11;00h
14:30-16:00h
12.
Gjokë Duhanaj
 
 
12:30-13:30 h
 
12:30-13:30 h

Asistenta i Rregullt (Orari i konsultimeve me student për vitin akademik 2021/22)

Nr.
Emri dhe mbiemri
E hene
E marte
E merkure
E enjte
E premte
01.
Valon Shala
 
10;00-11;00h
10:00:11;00h
02.
Granit Kastrati
13:00 – 14:30h
13;00-14;30h
03.
Shyhrete Muriqi
14:00-16:00h
14:00-16;00h
04.
Indrit Loshi
09:00-10:00h
12:30-13;30h
14;00-15:00h
05.
Teuta Bajra -Brahimaj

Stafi i Angazhuar ne Fakultetin i Agrobiznesit (Orari i konsultimeve me për vitin akademik 2021/22)

Nr.
Emri dhe mbiemri
E hene
E marte
E merkure
E enjte
E premte
1.
Afrim Selimaj
09:30-11;30h
2.
Fadil  Millaku
14;00-16:00h
3.
Jetmir Prekalla
10:00-12:00h
4.
Jeta Mulla
14:00-15:30
6.
Arian Gashi
10:30-11:30h
8.
Demë Abazi
Shtunden 14:00h:150h
Translate »