fbpx

Kuota e konferencës  

Pjesëmarrja në konferencë mbulon:

  • Pjesëmarrjen aktive me një prezantim të punimit
  • Materialet e Konferencës (përfshirë certifikatën e pjesëmarrjes dhe librin e abstrakteve)
  • Banak meny
  • Vizitë në Grykën e Rugovës sipas listës së lartpërmendur të pjesëmarrjes në konferencë e cila është falas për pjesëmarrësit aktivë. Informacionet për pagesën e publikimit të punimeve të plota do të shpallen së shpejti.
Translate »