fbpx

Konferenca Ndërkombëtare në Juridik dhe Arte

Ftesë  –  ICLA2020

Është kënaqësia jonë të ju ftojmë për pjesëmarrje në Konferencën e 2-të Ndërkombëtare nё Drejtësi dhe Arte  ICLA 2020, e cila është një ngjarje e rëndësishme shkencore e dedikuar për hulumtuesit  dhe studiuesit e fushave të drejtësisë dhe arteve dhe mё gjerё.

ICLA2020 Konferenca synon të bashkojë në një tryezë debati studiues të ndryshëm brenda dhe jashtë vendit të interesuar për tematikën e përzgjedhur. Me kualitetin e saj të lartë, ofron një vlerë të jashtëzakonshme për studentët, akademikët dhe hulumtuesit e industrisë.

Universiteti – University – Univerzitet

“Haxhi Zeka” Peja

Law Faculty and Arts Faculty

                                                                   Organizes

KONFERENCËN E 2-TË NDËRKOMBËTARE NE DREJTËSI DHE ARTE

THIRRJE PËR APLIKIM

ICLA 2020:

 6-7 Nëntor, 2020, Pejë, Republika e Kosovës

[wpcdt-countdown id=”32155″]

Organizatorët:

Universiteti “Haxhi Zeka” Pejë

Fakulteti Juridik dhe Fakulteti i Artit

Translate »