fbpx

Konferenca e pare Ndërkombëtare në Drejtësi dhe Arte

Konferenca Ndërkombëtare I

‘’SHTET NDËRTIMI NË VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR: DREJTËSIA, MEDIA DHE ARTI”

1-2 NËNTOR 2018

Translate »