fbpx

Dokumentet e Institutit

Nr.

Përshkrimi

Data

Dokumenti në gjuhë shqipe

Dokumenti në gjuhë angleze

249

Statuti i Institutit për Shkencë dhe Arte

07.02.2023

Shkarko

Download

09

Rregullore për sistematizimin e vendeve të punës dhe përshkrimi i detyrave të punës në ISHA

01.06.2023

Shkarko

 

Translate »