fbpx

Prof. Ass. Dr. Vjosa Hajdari

Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë

Biography

Email: vjosa.hajdari@unhz.eu

CV

Fakulteti i Biznesit

Prof. Dr. Sc.
Translate »