fbpx

Prof. Ass. Dr. Alma Shehu

Prorektor për mësimdhënie, çështje studentore dhe kërkime shkencore

Biography

Email: [email protected]

CV

Fakulteti i Biznesit

Dr. Sc.
Translate »