fbpx

Trupa Këshilldhënëse e Fakultetit

Rreze KASTRATI
Kryesuese
[email protected]
CV
Drejtor i Shkollës së Muzikës “Halit Kasapoll” në Pejë
FAIK ZEKAJ
zv. Kryesues
[email protected]
CV
Zëdhënës i Komunës at Komuna Pejës, Zyra e Kryetarit
Besim Avdimetaj
Anëtar
[email protected]
CV
Inspektor i Arsimit të Lartë në MASHT
DARDAN SELIMAJ
Member
[email protected]
CV
ENGELBERT ZEFAJ
Anëtar
[email protected]
CV
Profesor
Gentian Lluka
Anëtar
[email protected]
CV
Drejtor i portalit Telegrafi.com
Jehona Shyti
Anëtar
[email protected]
CV
Drejtor i Kulturës në MKRS
Jeta Dida Bujari
Anëtar
[email protected]
CV
Drejtor i Shkollës të ulët dhe të Mesme të  Muzikës “Prenk Jakova”, Prishtinë
Kaltrina Ajeti
Anëtar
[email protected],
CV
Drejtor Ekzekutiv në Institutin e Kosovës për Media dhe Komunikim
Naser Gega
Anëtar
[email protected]
CV
Drejtor i Arsimit në Komunën e Pejës
Pëllumb Vula
Anëtar
[email protected]
CV
Drejtor i Shkollës së Ulët dhe të Mesme “Prenk Jakova” Gjakovë
Rifat Zymberi
Anëtar
CV
Folklorist
Syzana Baja
Anëtar
[email protected]
CV
Solidar SWISS
VETON MUJAJ
Member
[email protected]
CV
Vullnet Sanaja
Member
[email protected]
CV

Translate »