fbpx

Stafi Akademik i angazhuar

Stafi akademik i angazhuar në vitin akademik 2022/23           

 

Nr.

Emri dhe mbiemri

Thirja Akademike/Shkencore

1.       

Bajram Qupi

Prof. Asoc. Dr.

2.       

Zana Badivuku Basha

Prof. Asoc. Ma.

3.       

Sokol Saraçi

Prof. Asoc. Dr.

4.       

Bujar Sykja

Prof.

5.       

Arben Basha

Prof.

6.       

Xhevdet Sahatxhija

Prof. Asoc. Mr.

7.       

Behxhet Gaxhiqi

Prof. Asoc. Dr.

8.       

Edmond Buharaja

Dr.

9.       

Arta Jashari

Ma.

10.    

Albana Krasniqi

Ma.

11.    

Besart Shala

Ma.

12.    

Gjulian Bytyqi

Ma.

13.    

 Libron Kelmendi

Mr.


Prof. i rregullt Bujar Sykja
Prof. asoc. dr. Behxhet Gaxhiqi
Prof. asoc. dr. Dashamir Bërxulli
Prof. asoc. dr. Sokol Saraqi
Prof. asoc. mr. Xhevdet Sahatxhija
Prof. asoc. ma. Zana Badivuku Basha
Prof. ass. ma. Drinor Zymberi
Prof. ass. dr. Bajram Çupi
Ma. Adelina Paloja
Ma. sc. Besart Shala

 

FAKULTETI I ARTEVE

BASHKËPUNTORËT E JASHTËM PËR LIGJERATA DHE USHTRIME TË ANGAZHUAR PËR VITIN AKADEMIK 2021/22

Prof. i rregullt. Valton Beqiri
Prof. i rregullt Arben Basha

Stafi akademik i angazhuar në vitin akademik 2022/23           

 

Nr.

Emri dhe mbiemri

Thirja Akademike/Shkencore

1.       

Bajram Qupi

Prof. Asoc. Dr.

2.       

Zana Badivuku Basha

Prof. Asoc. Ma.

3.       

Sokol Saraçi

Prof. Asoc. Dr.

4.       

Bujar Sykja

Prof.

5.       

Arben Basha

Prof.

6.       

Xhevdet Sahatxhija

Prof. Asoc. Mr.

7.       

Behxhet Gaxhiqi

Prof. Asoc. Dr.

8.       

Edmond Buharaja

Dr.

9.       

Arta Jashari

Ma.

10.    

Albana Krasniqi

Ma.

11.    

Besart Shala

Ma.

12.    

Gjulian Bytyqi

Ma.

13.    

 Libron Kelmendi

Mr.


Prof. i rregullt Bujar Sykja
Prof. asoc. dr. Behxhet Gaxhiqi
Prof. asoc. dr. Dashamir Bërxulli
Prof. asoc. dr. Sokol Saraqi
Prof. asoc. mr. Xhevdet Sahatxhija
Prof. asoc. ma. Zana Badivuku Basha
Prof. ass. ma. Drinor Zymberi
Prof. ass. dr. Bajram Çupi
Ma. Adelina Paloja
Ma. sc. Besart Shala

 

Translate »