fbpx

Stafi akademik i angazhuar

FAKULTETI I BIZNESIT

BASHKËPUNTORET E JASHTËM PËR LIGJERATA DHE USHTRIME TË ANGAZHUAR PËR SEMESTRIN DIMËRORË TË VITIT AKADEMIK 2022/23

Lista e plotë 2879- Propozim-Vendim për angazhimin e bashkëpunëtoreve të jashtëm në F. Biznesit gjuhen Boshnjake 

Translate »